вівторок, 26 березня 2019 р.

Фінальні змаганнях з баскетболу ХVІІІ обласних Спортивних ігор серед команд ОТГ


       21-22 березня у м.Миколаїв відбулись фінальні змаганнях з баскетболу ХVІІІ обласних Спортивних ігор серед команд ОТГ . У фінальних  змаганнях взяли участь команди 11 об’єднаних громад. 
       На урочистому відкритті головний спеціаліст комітету з фізичного виховання Гаєвська Ніна Гаврилівна   привітала учасників з початком змагань. 
       Мостівську ОТГ представляли учні Мостівського НВК: Онищак І., Возний В., Пшеницький О., Сажин Д., Лисенко А., Швець О., Головатський М., та учні Сухобалківської ЗОШ І – ІІІ ст.. Шкода Д., Бернацький Р.
        Всі команди були добре підготовлені, тому змагання були цікавими та запеклими. Учні змагались протягом  двох  днів.
        В перший день змагання наші юнаки змагалися з командою Березанської ОТГ і перемогли з рахунком 28:27 . У другому поєдинку цього дня з розгромним рахунком перемогли в команди Михайлівської ОТГ і вийшли до фіналу змагань з першого місця у своїй групі.

       В другий день змагання жеребкування звело наших баскетболістів з командою Галицинівської ОТГ.В запеклій боротьбі наші спортсмени  показали дуже хорошу фізичну підготовку та волю до перемоги . Але суперники виявилися майстернішими і перемогли з невеликим відривом в рахунку  25:20. В результаті команда Мостівської ОТГ посіла почесне ІІІ місце в  фінальних  змаганнях з баскетболу ХVІІІ обласних Спортивних ігор серед 28 команд ОТГ Миколаївської області.



  
    







Вітаємо наших юнаків та їх наставника Шуляченка С.В. з перемогою. Бажаємо усім продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу!!!






Немає коментарів:

Дописати коментар