пʼятниця, 30 серпня 2019 р.


29 серпня 2019 року в приміщенні відділу освіти, молоді та спорту  Мостівської сільської ради, відбулась серпнева розширена нарада. У роботі наради взяли участь сільський  голова Бабанська Надія Володимирівна , заступник сільського голови Пастушенко Світлана Георгіївна, начальник відділу освіти Савченко Альона Василівни,  методисти відділу освіти , директори та заступники ЗЗСО  та  завідуючі  закладів дошкільної освіти. Де було обговорено основну тему “«Підсумки роботи закладів освіти Мостівської сільської ради за  2018/2019 навчальний  рік та завдання на 2019/2020 навчальний рік в  контексті реалізації  Концепції Нової української школи»
Під час доповідді начальник відділу освіти, молоді та спорту Савченко А.В. висвітлила здобутки освітньої галузі у минулому навчальному році та окреслила основні завдання на новий 2019/2020 навчальний рік. Також розкрила існуючі в освітній галузі проблеми й зорієнтувала керівників закладів освіти на ефективну реалізацію завдань, надання якісних освітніх послуг, створення комфортних умов для розвитку дітей, співпрацю з органами місцевого самоврядування та громадою у вирішенні ключових питань розвитку освіти.
Вітаємо всіх із початком навчального року. Бажаємо всім учасникам освітнього процесу міцного здоров’я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони це сила!







Немає коментарів:

Дописати коментар