середа, 27 листопада 2019 р.

"Учитель року - 2020"



Всеукраїнський  конкурс «Учитель року» -  це конкурс для вчителів, які прагнуть постійного творчого зростання, яким  необхідне відчуття особистого успіху.
У листопаді 2019 року проведено І (зональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» відповідно визначених територіальних зон. В номінації «Початкова освіта» змагались 5 вчителів початкових класів Врадіївського, Доманівського районів та Мостівської сільської ради. В номінації «Історія»  змагались 3 вчителя: 2 учасника із Доманівського району, 1 – із Мостівської сільської ради.  На підставі рішення спільного засідання організаційного комітету та фахового журі вчителі Мостівського НВК Мостівської сільської ради посіли призові місця.
1.     Боярчук Ольга Георгіївна посіла ІІ місце в  номінації  «Початкова освіта»
2.     Христенко Оксана Степанівна посіла ІІІ місце в  номінації  «Історія» .

Від імені відділу освіти, молоді та спорту виконавчого органу  Мостівської сільської ради,  щиро вітаємо наших кращих вчителів з  високими здобутками в конкурсі! Зичимо міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії вчителя – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді. Нехай кожен день приносить Вам, шановні колеги, радість і задоволення від зробленого, а ваші  щирість і талант знаходять відгук у серцях ваших вихованців.

















Немає коментарів:

Дописати коментар