четвер, 17 вересня 2020 р.

Нарада з керівниками закладів дошкільної освіти громади

 


Відділом освіти, молоді та спорту  виконавчого органу Мостівської сільської ради  було проведено нараду для керівникі закладів дошкільної освіти  та відповідальних за харчування з питань впровадження системи безпечності харчових продуктів, заснованої на принципах НАССР. 

   Начальник відділу освіти, молоді та спорту Мостівської сільської ради  А.В. Савченко ознайомила присутніх  із законодавчою базою  по впровадженню системи НАССР у закладах дошкільної освіти громади та  наголосила, що головним завданням системи НАССР є аналіз небезпек і проведення поетапного контролю над усіма етапами приготування страв і продуктів харчування, починаючи від прийому продуктів і до моменту подачі готової страви. НАССР в навчальних закладах - це не просто необхідність та підстава для проведення перевірок контролюючих органів, а важливий інструмент для контролю безпеки харчування дітей поза домом. 

У заході  також взяла  участь сільський голова Н.В. Бабанська, яка  наголосила, що адміністрація закладів зобов’язана впровадити і постійно підтримувати функціонування принципів системи НАССР на харчоблоках.



Немає коментарів:

Дописати коментар