вівторок, 5 січня 2021 р.

Вітаємо учнів Мостівського НВК та їх наставників Шуляченка С.В. і Кострицю І.В. з І місцем у III обласному етапі онлайн-змагань «Ми активні, сильні, дужі і до спорту не байдужі» серед учнів закладів загальної середньої освіти


   


      
    

 З  01 по 18 грудня 2020 року Миколаївським обласним відділенням (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України проведено розгляд матеріалів учасників онлайн-змагань «Ми активні, сильні, дужі і до спорту не байдужі» серед учнів закладів загальної середньої  освіти у трьох вікових групах: молодша - 10-12 років (хлопці, дівчата), середня - 13-15 років (хлопці, дівчата), старша - 16-17 років (хлопці, дівчата). До програми онлайн-змагань увійшли: стрибок у довжину з місця (хлопці, дівчата), нахили тулуба вперед з положення сидячи (хлопці, дівчата), підтягування у висі (хлопці), згинання і розгинання рук в упорі лежачи (дівчата). На всіх етапах онлай-змагань взяли участь більше 5 тисяч учасників.  

  За результатами онлайн-змагань «Ми активні, сильні, дужі і до спорту не байдужі» учні Мостівського НВК посіли І місце у  IV групі серед територіальних громад.

     Тож щиро  вітаємо учнів Мостівського НВК та їх  наставників   Шуляченка С.В. та Кострицю І.В. з перемогою! Бажаємо юним спортсменам  високих досягнень, нових спортивних рекордів, мужності, витривалості, сили волі і волі до перемоги. Нехай від Вас ніколи не відвертається удача й успіх.

Посилання на відео https://drive.google.com/file/d/1I55PXWqJrlvqPT5-YQ9G-GOFFHYhT23v/view?usp=sharing

Немає коментарів:

Дописати коментар