вівторок, 6 квітня 2021 р.

Вітаємо Євчину Камелію з перемогою у Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі–конкурсі мистецтв «Пісня над Бугом»!


 

З 1 по 31 березня 2021 року в Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва   проходив Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль–конкурс мистецтв «Пісня над Бугом» у дистанційному форматі.  Новий формат конкурсу надав можливість великій кількості дітей та учнівської молоді взяти участь у випробуванні.  Оргкомітет обробив 985 заявокзагальна кількість конкурсних номерів для перегляду членами журі становила - 1345!

Відповідно до умов проведення Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю–конкурсу мистецтв «Пісня над Бугом» та згідно рішення журі, присуджено  у номінації «Естрадний спів» (ІІ вікова категорія)  учениці  Лідіївської  загально освітньої  школи I-II ступенів   ЄВЧИНІЙ  КАМЕЛІЇ – диплом ІІІ ступеню!

Велика подяка керівнику  - СЛУЖЕНКО МІЛЕНТИНІ МИКОЛАЇВНІ   за відмінну підготовку, активну участь та вагомий особистий внесок у розвиток музично – естетичного виховання підростаючого покоління і збереження національної культури.

Тож щиро  вітаємо Камелію та Мілентину  Миколаївну з черговою перемогою, бажаємо   натхнення для подальших творчих успіхів та нових перемог!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар