пʼятниця, 17 вересня 2021 р.

Школярі Мостівської громади відзначили тиждень фізичної культури та спорту

 



З метою популяризації здорового способу життя з 06.09 до 10.09 у навчальних закладах Мостівської об'єднаної територіальної громади  проходив тиждень фізичної культури та спорту.

Серед учнів Мостівського НВК проводилась велика кількість спортивних активностей, зокрема:  естафети, міні-футбол, волейбол, виставка малюнків на тему "Спорт очима дітей", конкурс "Найкраща руханка", загальношкільні змагання, які можна переглянути за посиланням.

Не зосталась осторонь і Сухобалківська ЗОШ І-ІІІ ступенів. Тут під час тижня фізичної культури та спорту відбулись змагання з настільного тенісу, Малі Олімпійські ігри для учнів початкових класів, футбольний матч шкільних збірних та змагання з шахів. Проведені заходи принесли велике задоволення від спортивного драйву та дружніх позитивних емоцій усім учасникам, вболівальникам та глядачам.

 У Лідіївській ЗОШ І-ІІ ступенів з учнями початкових класів було проведено змагання "Хто із спортом дружить, буде завжди дужий".

Олександрівська ЗОШ І-ІІ ступенів тиждень фізичної культури та спорту також провела досить активно. Спочатку всі учні прослухали теорію на Олімпійському уроці, а потім перейшли до змагань

 Не залишились осторонь і учні Козубівського НВК, продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, наполегливість та активність. Відеорепортаж  за посиланням https://www.facebook.com/profile.php?id=100042121662515.

Усі учасники змагань отримали багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою. Тиждень був насичений, цікавий та змістовний.















Немає коментарів:

Дописати коментар